APCIAS a fost invitata să participe la evenimentul din  7 mai 2019, organizat de Camera de Comert Romano-Germana AHK
Multumim Camerei de Comert Romano-Germane AHK pentru invitatia la evenimentul organizat în data de 7 mai 2019, la Hotelul Caro.
Din partea APCIAS la eveniment a fost prezenta dna. Av Gherghina Oana. În cadrul evenimentului a fost inițiat un dialog constructiv între mediul de business româno-german și principalii candidați la alegerile europarlamentare, discuția fiind moderată de Diana Crețu, redactor șef al Wall-Street.ro.
Reprezentanții companiilor participante la eveniment au adresat întrebări concrete candidaților următoarelor formatiuni politice:
Alianța 2020 USR PLUS – Dragoș PÂSLARU
ALDE – Varujan VOSGANIAN
PMP – Robert TURCESCU
PRO România – Victor PONTA/Ioana PETRESCU
PNL – Marian Jean MARINESCU

Candidații au avut ocazia sa raspundă la intrebări punctuale, referitoare la problemele cu care se confrunta mediul de afaceri românesc, cum ar fi birocrația excesivă, lipsa de transparenta și predictibilitate a mediului de afaceri, nivelul slab de calificare si competenta a functionarilor publici din aparatul de stat, abuzurile statului asupra companiilor, precum si la subioecte pe teme generale cum ar fi forța de munca din Romania, sau problemele infrastructurii nationale si proiectele pe care si le propun viitorii europarlamentari.

News Reporter